twitter
    Добавките в храненето на съвременния човек

Защо аз ползвам и препоръчвам хранителните добавки на "Vision International People Group?

В света от десетки години хиляди фирми произвеждат биологичноактивни добавки (БАД) към храната. Както казах в предната си статия, това е необходимост за съвременния човек, а не мода, или начин да се измъкват парите на хората.
Както и в света на колите, компютрите, мобилните телефони, и в света на добавките има Опел, Форд, Мерцедес, Ферари... Аз искам да пия и да давам на близките си не Мерцедес, а Ферари...
И как човек без специални знания и образование да избере сред това многообразие?

Тук ще изброя основните критерии, които съм научил за 11 години от много специалисти и по които се ръководя аз при избора си.

Защо съм избрал точно тези? Какво съм гледал?

Когато подбираме добавки за себе си, трябва внимателно да ги проучим от гледна точка на:

  • Производител;
  • Стандарт на производство;
  • Натурални или синтетични са;
  • Технология на производство;
  • Клинични изпитания;
  • Медицински препоръки;
  • Начин на употреба;
  • Наличие на синергизъм между съставките и между продуктите (усилване на действието);
  • Комплексност;
  • Процент съхранени полезни, активни съставки;
  • Процент усвояемост на съдържимото в продукта;
  • Наличие на know how;
Добавките, които ползвам аз от 9 години, се произвеждат от френския концерн "Arkopharma". Той има 5 лаборатории във Франция, 8 филиалa-предприятия в Европа: Германия, Англия, Ирландия, Испания, Нидерландия, Ирландия, Швейцария, Белгия, и още 3 - в САЩ, Канада и Австралия. Цялата му продукция отговаря на НАЙ-ВИСОКИЯ В СВЕТА ФАРМАЦЕВТИЧЕН (!) СТАНДАРТ GMP (Good Manifacturing Practice - добра производствена практика). Билките се отглеждат в специално подбрани 75 екологично чисти места на планетата. Най-важното след името на производителя и стандарта на производство е технологията. "Аркофарма" има единствен в света, патентованата технологията "криодробене" - рязко замразяване на растенията при - 196 градуса (по същата технология се запазват сперматозоидите за оплождане "ин витро" и органите за трансплантация). Това е единствената технология, която съхранява всичко ценно в растенията (най-ценни и крехки са биофлавоноидите - те се разрушават бързо и лесно при всяка друга обработка на растенията; а те са енергоносителите в растенията). И така, всичко в изходната суровина е запазено и всичко се усвоява от организма! Това води до много ползи, липса на шлаки при попадането в организма и т.н... Така също технологията превръща и мастноразтворимите витамини във водоразтворими, което прави невъзможно предозирането и не се появяват вредни странични ефекти.
Това силно касае и цената – когато платиш за тези добавки 100 лева, получаваш ползи за 100 лева! (а ползите са - очистване на клетките, попълване на дефицитите в тях, защитата им от увреждания и мутации, енергийно балансиране – това дава регенериране, подмладяване...). А в повечето подобни продукти, са съхранени 20-30-40% от полезните вещества (това вече е всъщност от 2,5 до 5 пъти поскъпване!), усвояват се 10-20-30 до 50%, което е равно на още от 2 до 10 пъти поскъпване!); тогава един продукт уж струва също 100 лева, а всъщност за да получиш същите ползи, трябва да платиш от 5 до 50!!! пъти повече. Замисляли ли сте се за това? Знаете ли точно и ясно каква е технологията, по която се произвеждат продуктите на другите подобни фирми? Как се осигурява запазване на ценното и усвояването му? Или обръщате внимание само на състава?
Т.е., тези продукти са 100% натурални, което е много важно условие! Затова са ефективни и безвредни! Синтетичните добавки се възприемат от организма като чужди. Докато натуралният витамин С например се състои от 7 изомера, то синтетичният е само от един изомер; същото е положението и с другите синтетични витамини! Те отиват директно в урината, но причиняват и някои вреди, за което в света има сериозни изследвания.
Още – продуктите имат синергизъм, т.е. взаимно усилват действието си, имат клинични изпитания, каквито за добавки по принцип не се изискват; имат препоръки от медицински академии и здравни министерства, прости са за употреба.

Важно нещо е, че продуктите имат комплексен състав, както е в природата, а не са монопрепарати.

И продължавам - тези продукти, както и всеки нов по-специален следващ продукт на "Аркофарма", се произвеждат специално за нашия холдинг по 49-годишен договор; иначе аптеките на Европа са заляти с по-семплите (монопрепарати) продукти на "Аркофарма" - това го видях в Испания - "Аркокапсули" - и цяла витрина с продукти - аркокапсулите са уникално творение на "Аркофарма" - от растителена суровина - ябълки. Екипът учени е към 600 души, сертификатите се подновяват и защитават всеки 3 години и т.н....
И накрая – реалната ефективност на продуктите – за 13 години от тях има доволни милиони хора и затова президентът академик Дмитрий Буряк, който е избрал Русия за пръв пазар на френските продукти, е получил много признания и отличия – почетен медал Мечников "За укрепване здравето на руската нация", орден "За възраждане на Русия 21-ви век" и др. Това е ясно доказателство за качеството и ефективността на продуктите.

Исак Леви София,
Това е лично мнение и събрани данни от автора и не ангажира с нищо компания Vision International People Group. Не се явява официален материал на компанията.

Пълна информация за продуктите може да намерите в електронния магазин на SGames

0 коментара:

Публикуване на коментар